Pastrues me fibra

Shtëpi » Produktet » Mjete me fibra » Pastrues me fibra

  • img/tk_20_one_click_cleaner_.jpg

TK-20 Pastrues me një klikim

Na kontaktoni
  • Specifikim
  • hetim
  • Shkarkimet

Pastrues me një klik

2.5lloji mm për FC,SC,ST,connector

1.25Lloji mm për lidhësin LC

Disposable with 800+ cleanings per unit

Rrotullohet 180 për një spastrim të plotë

Lëvizja e lehtë me shtytje ngjesh lidhësin dhe fillon pastrimin

Bërë nga rrëshirë antistatike

Mikrofibrat e pastrimit janë bllokuar dendur dhe pa mbeturina

Maja e zgjatur arrin lidhësit e zhytur

Klikim i dëgjueshëm kur angazhohet

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

TK-20 One Click Cleaner.pdf

Certifikata