Pastrues me fibra

Shtëpi » Produktet » Mjete me fibra » Pastrues me fibra

  • img/tk_12_round_cable_stripper.jpg

TK-13 MPO pastrues

Na kontaktoni
  • Specifikim
  • hetim
  • Shkarkimet

MPO Cleaner është një pajisje me performancë të lartë e krijuar për pastrimin e pjesëve fundore të ferrules të MPO & Lidhës MTP. Kostoja mjet efektiv për pastrimin e fytyrave fundore të fibrave pa përdorimin e alkoolit. Kursen kohë duke pastruar në mënyrë efektive të gjitha 12 fibrat në të njëjtën kohë. Pastruesi i lidhësve MPO është projektuar për të pastruar të dy skajet e kërcyesit të ekspozuar dhe lidhësit në përshtatës.

Efektive në një sërë ndotësish, duke përfshirë pluhurin dhe vajrat

Ndërpërputhshmëria me FOCIS-5 (MPO)

Mund të pastrojë ferrulat me ose pa kunja udhëzuese

Mund të pastrojë ferrulat MPO brenda ose jashtë një përshtatësi MPO

Dizajni i ngushtë arrin përshtatësit MPO të vendosura ngushtë

Funksionim i lehtë me një dorë

Deri në 500 pastrimet

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

TK-13 MPO pastrues.pdf