Pastrues me fibra

Shtëpi » Produktet » Mjete me fibra » Pastrues me fibra

  • img/tk_18_mini_one_click_cleaner-87.jpg

TK-18 Mini Pastrues me Një Klik

Na kontaktoni
  • Specifikim
  • hetim
  • Shkarkimet

Mini One Click Cleaner

OC-1A, 1.25Lloji mm për lidhësin LC

OC-1B, 2.5lloji mm për FC,SC,ST,connector

Disposable with 800+ cleanings per uni

Lëvizja e lehtë me shtytje ngjesh lidhësin dhe fillon pastrimin

Bërë nga rrëshirë antistatike

Mikrofibrat e pastrimit janë bllokuar dendur dhe pa mbeturina

Maja e zgjatur arrin lidhësit e zhytur

Klikim i dëgjueshëm kur angazhohet

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

TK-18 Mini One Click Cleaner.pdf