Pastrues me fibra

Shtëpi » Produktet » Mjete me fibra » Pastrues me fibra

  • img/tk_41_clean_stick-63.jpg

TK-41 Clean Stick

Na kontaktoni
  • Specifikim
  • hetim
  • Shkarkimet

TK-41-250,2.5mm type for FC,SC,ST,connector

TK-41-125,1.25mm type for LC connector

Bërë nga rrëshirë antistatike

Mikrofibrat e pastrimit janë bllokuar dendur dhe pa mbeturina

Cable assembly production facility

Fiber network panels and assemblies

Outdoor FTTX applications

Cable assembly production facility

Testing laboratories

Server, switches, routers and OADMS with SC and LC interface

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

TK-41 Clean Stick.pdf