Matësi i fuqisë PON

Shtëpi » Produktet » Testi dhe Matja » Matësi i fuqisë PON

 • img/pon_power_meter_epn90-68.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724091748_775.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724091803_372.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724091818_192.jpg

Matësi i fuqisë PON EPN90

Color LCD. EPN90 PON Meter is designed for PON online testing with 1000 traces data storage,Technicians can download the testing result to PC via USB.

Na kontaktoni
 • Specifikim
 • Informacioni i porositjes
 • hetim
 • Shkarkimet

For PON network testing

Support online measurement

Pass through measurement

Fast assessment by PASS/FAIL function

Ekrani 1310/1490/1550 results in one screen

Test 3 wavelengths separately and simultaneously

Garancia njëvjeçare dhe intervali i rekomanduar i kalibrimit trevjeçar

Model

EPN90                EPN90-V10                 EPN90T                  EPN90C

Measurement Range(dBm)

1310 nm: +10 ~ - 35 dBm/1490 nm: +10 ~ - 50 dBm/1550 nm: +25 ~ - 45 dBm

Pass Through Loss

< 1.5 dB

Saktësia *   

± 0.2 dB (burst signal:± 0.5dB)

Threshold sets

10

Ruajtja e të Dhënave

1000

Lidhës

SC/UPC ( or customize )

OPM Module

 NO                         NO                     +8~-70dBm           +26~-50dBm

VFL Module

NO                        10mW                         NO                         NO

Auto Power Off

Asnjë operacion në 10 minuta (mund të anulohet), Energji e ulët e baterisë

Ngarkesa e baterisë

po

Connect To PC po
Operate Time sipër 20 orë
Furnizimi me energji elektrike 3* AA batteries or AC/DC power supply adapter

* në 20±3℃,  with SC/UPC connector, -10dBm

Madhësia(H*W*D)

190mm *90mm * 40mm

Pesha about   400g
Temperatura e ruajtjes -20 -- +60°C, < 90%RH
Operating Temperature -10 -- +50°C, < 90%RH

EPN90X-XX

Model                                                                                                   Lidhës

EPN90        = PON Power Meter                                                           UPC

EPN90T      = PON Power Meter + OPM(+8~ -70 dBm)                          APC

EPN90C      = PON Power Meter + OPM(+26~ -50 dBm)

EPN90-V10 = PON Power Meter + 10mW VFL

Shembull: EPN90-APC, EPN90-V10-UPC, EPN90T-APC

Standard
 • Çanta mbajtëse  


 • Certifikata e kalibrimit


 • Manual


 • CD

 • Kuti paketimi


 • USB cable

Fakultative
 • Përshtatës AC/DC

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

EPN90 PON OPM manual.pdf

EPN90 PON Power Meter.pdf

 

Certifikata