Gjetësi vizual i gabimeve

Shtëpi » Produktet » Testi dhe Matja » Gjetësi vizual i gabimeve

 • img/pen_type_visual_fault_locator_bml205.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724111931_610.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724111942_481.jpg
 • /upfile/2018/07/25/20180725110242_193.jpg

Pen Type Visual Fault Locator BML-205

BML205 series Visual Fault Locator is pen type, metal design, easy to operate with three different "SWITCH" status: ON, GLINT, OFF. It could help technicians locate the broken point of fiber, as well as find target fiber among many.

Na kontaktoni
 • Specifikim
 • Informacioni i porositjes
 • hetim
 • Shkarkimet

Lazer i kuq i ndritshëm në 650 nm

Gjeni shpejt pikën e thyer

Operacioni pulsues dhe CW

Dizajn i fortë dhe i papërshkueshëm nga uji

Standard AA alkaline batteries

2.5mm lidhës universal

CE Qualified

BML-205

BML-205-1

BML-205-10 BML-205-15 BML-205-20 BML-205-25 BML-205-30

Fuqia e daljes*

> 1mW

> 10mW > 15mW > 20mW > 25mW > 30mW

Distanca dinamike**   

3~ 5 km   

8~ 10 km > 10km > 10km > 10km > 10km

Gjatësia e valës

650nm ± 20nm

Mënyra e funksionimit

Pulsuar(2Hz) dhe CW

Lidhës

2.5mm UPP(ose personalizoni UPP 1,25 mm)

Madhësia(H*W*D)

175mm * 26mm * 26mm

Pesha

80g

*     Testuar nga matësi optik i fuqisë FOD1205H 650nm

**   Sytë e njeriut Min. ndjeshmëria -120dBm, dhe humbje 10dB/km prej 650nm në fibër

Standard

 • Udhëzues i shpejtë 


 • Soft Bag


 • Kuti paketimi

Fakultative

 • 2.5Përshtatës mm në 1,25 mm

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

BML205 VFL manual.pdf

BML205 VFL.pdf

Certifikata