Matësi optik i fuqisë

Shtëpi » Produktet » Testi dhe Matja » Matësi optik i fuqisë

 • img/optical_power_meter_epm30.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724145227_481.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724145240_783.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724145253_112.jpg

Optical Power Meter EPM30

Optical Power Meter EPM30 is with 850/1300/1310/1490/1550/1625nm wavelengths. It can set reference value to help technicians to judge the relative power loss.

Na kontaktoni
 • Specifikim
 • Informacioni i porositjes
 • hetim
 • Shkarkimet

FC, SC, Përshtatës ST dhe UPP 2.5 mm   

850/1300/1310/1490/1550/1625nm

Built in VFL (opsionale)

Data storage

Modaliteti i kursimit të energjisë

Reference value storage

Power autonomy of 100 orë

Garancia njëvjeçare dhe intervali i rekomanduar i kalibrimit trevjeçar

Model

EPM30T

EPM30C

Ekrani Gama

1310/1490/1550/1625: +10 ~ -70 dBm

1310/1490/1550/1625: +26 ~ -50 dBm

850/1300: +10 ~ -60 dBm

850/1300: +26 ~ -40 dBm

Saktësia *

± 0.2 dB

Gjatësitë e valëve të kalibruara

850nm / 1300nm / 1310nm / 1490nm / 1550nm / 1625nm

Rezolucioni

0.01dB

Lidhës

FC & 2.5mm UPP (opsion: SC, ST)

REF

po

Fikja automatike

Asnjë operacion në 10 minuta (mund të anulohet), Energji e ulët e baterisë

ID e valës (Fakultative) po

Ndërtuar në VFL (Fakultative)

1mW or 10mW or customize

Ruajtja e të Dhënave

40 traces

Ngarkesa e baterisë

po

Jetëgjatësia e baterisë

sipër 100 orë

Furnizimi me energji elektrike

AA * 3 bateritë ose përshtatësin e furnizimit me energji AC/DC

* në 20±3℃, CW, me lidhës FC, -10dBm, for SM fiber

Madhësia(H*W*D)

190mm * 90mm * 40mm

Pesha

About 400g

Temperatura e ruajtjes

-20 -- +60°C, < 90%RH

Operating Temperature

-10 -- +50°C, < 90%RH

                                                    EPM30X - XX - XXX

Model

VFL

ID VALE

EPM30T = OPM(+10~ -70 dBm)

Bosh = N/A

Bosh = N/A

EPM30C = ZKM(+26~ -50 dBm) V01 = 1mw W = ID VALË
  V10 = 10 mw  

Shembull: EPM30T-V01, EPM30T-W

Standard
 • Çanta mbajtëse  


 • Certifikata e kalibrimit


 • Manual

 • Kuti paketimi

Fakultative
 • Përshtatës FC


 • Përshtatës SC


 • përshtatës ST 


 • Përshtatës AC/DC


 • Përshtatës FC mashkull në LC femër

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

EPM30 OPM manual.pdf

EPM30 OPM.pdf

Certifikata