Matësi optik i fuqisë

Shtëpi » Produktet » Testi dhe Matja » Matësi optik i fuqisë

 • img/optic_power_meter_bou350.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724133401_567.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724133417_612.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724133432_239.jpg

Matësi optik i fuqisë BOU350

Working with OLS BOU350 series to diagnose the fiber line situation.

Na kontaktoni
 • Specifikim
 • Informacioni i porositjes
 • hetim
 • Shkarkimet

FC, SC, Përshtatës ST dhe UPP 2.5 mm 

Modaliteti i kursimit të energjisë

Built in VFL (opsionale)

Reference value storage

Power autonomy of 100 orë

850/1300/1310/1490/1550/1625nm

Garancia njëvjeçare dhe intervali i rekomanduar i kalibrimit trevjeçar

Model

BOU350T

BOU350C

Ekrani Gama

1310/1490/1550/1625: +10 ~ -70 dBm

1310/1490/1550/1625: +26 ~ -50 dBm

850/1300: +10 ~ -60 dBm

850/1300: +26 ~ -40 dBm

Saktësia *

± 0.2 dB

Gjatësitë e valëve të kalibruara

850nm / 1300nm / 1310nm / 1490nm / 1550nm / 1625nm

Rezolucioni

0.01dB

OPM Connector 

FC & 2.5mm UPP (opsion: SC, ST)

REF

po

Fikja automatike

Asnjë operacion në 10 minuta (mund të anulohet), Energji e ulët e baterisë

Ndërtuar në VFL (Fakultative)

1mW or 10mW or customize

REF

po

Auto Power Off 

Asnjë operacion në 10 minuta (mund të anulohet), Energji e ulët e baterisë

Ngarkesa e baterisë

po

Jetëgjatësia e baterisë

sipër 100 orë

Furnizimi me energji elektrike

AA * 2 bateritë ose përshtatësin e furnizimit me energji AC/DC

* në 20±3℃, CW, me lidhës FC, -10dBm, fibër SM

Madhësia(H*W*D)       

160mm * 75mm * 32mm

Pesha 

About 180g

Temperatura e ruajtjes 

-20 -- +60°C, < 90%RH

Operating Temperature 

-10 -- +50°C, < 90%RH

                                          BOU350X - XX

Model

VFL 

BOU350T = OPM(+10~ -70 dBm)

Bosh = N/A

BOU350C = ZKM(+26~ -50 dBm) V01 = 1mw
  V10 = 10 mw

Shembull: BOU350T, BOU350C-V01

Standard

 • Çanta mbajtëse  


 • Manual


 • Certifikata e kalibrimit

 • Kuti paketimi

Fakultative
 • Përshtatës FC


 • Përshtatës SC


 • përshtatës ST 


 • Përshtatës AC/DC


 • Përshtatës FC mashkull në LC femër

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

BOU350 manual EN.pdf

BOU350 OPM.pdf

Certifikata