Matësi optik i fuqisë

Shtëpi » Produktet » Testi dhe Matja » Matësi optik i fuqisë

 • img/optical_power_meter_aop110.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724143722_198.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724143737_635.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724143753_531.jpg

Optical Power Meter AOP110

AOP110 OPM can set threshold value to fast measure the power value whether in normal by colorful reading for PASS/FAIL prompts.

Na kontaktoni
 • Specifikim
 • Informacioni i porositjes
 • hetim
 • Shkarkimet

Normal OPM mode and AUTO TEST OPM mode  

WAVE ID mode and AUTO WAVE ID mode

Multi-wavelengths display in AUTO TEST mode 

10 sets of user defined wavelengths 

Threshold setting (colourful reading for Pass/Fail)

Manual calibration

USB connection and 7X24 real-time test on PC

1000 traces of Data storage

VFL e integruar (opsionale)

850/1300/1310/1490/1550/1625nm

Garancia njëvjeçare dhe intervali i rekomanduar i kalibrimit trevjeçar

Model

AOP110T

AOP110C

Ekrani Gama

1310/1490/1550/1625: +10 ~ -70 dBm

1310/1490/1550/1625: +26 ~ -50 dBm

850/1300: +10 ~ -60 dBm

850/1300: +26 ~ -40 dBm

Saktësia *

± 0.2 dB

Gjatësitë e valëve të kalibruara

850nm / 1300nm / 1310nm / 1490nm / 1550nm / 1625nm

Rezolucioni

0.01dB

Lidhës

FC & 2.5mm UPP (opsion: SC, ST)

REF

po

Fikja automatike

Asnjë operacion në 10 minuta (mund të anulohet), Energji e ulët e baterisë

Ndërtuar në VFL (Fakultative)

1mW or 10mW

Ruajtja e të Dhënave

1000 traces

Threshold setting

10 sets (colourful reading for Pass/Fail)

User defined wavelengths

10

Manual Calibration

po

Wave ID Detect

po (work with AOS210 laser source)

Transferimi i të dhënave

USB

Monitor në kohë reale

Total Min. 1 minute, Interval Min. 0.5s

Jetëgjatësia e baterisë

sipër 50 orë

Furnizimi me energji elektrike

AA * 3 batteries or AC/DC power supply by USB cable

* në 20±3℃, CW, me lidhës FC, -10dBm, for SM fiber

Madhësia(H*W*D)

170mm * 97mm * 38mm

Gama e shfaqjes Rreth 380 g
Temperatura e ruajtjes -20 -- +60°C, < 90%RH
Operating Temperature -10 -- +50°C, < 90%RH

                            AOP110X - XX

Model

VFL

AOP110T = ZKM(+10~ -70 dBm) Bosh = N/A
AOP110C = ZKM(+26~ -50 dBm) V01 = 1mw
  V10 = 10 mw

Shembull: AOP110T-V01

Standard
 • Çanta mbajtëse  


 • Certifikata e kalibrimit


 • Manual


 • CD

 • Kuti paketimi


 • USB cable

Fakultative
 • Përshtatës FC


 • Përshtatës SC


 • përshtatës ST 


 • Përshtatës AC/DC


 • Përshtatës FC mashkull në LC femër

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

AOP110 OPM manual.pdf

AOP110 OPM.pdf

 

Certifikata