Matësi optik i fuqisë

Shtëpi » Produktet » Testi dhe Matja » Matësi optik i fuqisë

 • img/mini_fiber_optic_power_meter_apm80-33.png
 • /upfile/2018/06/29/20180629152234_915.png
 • /upfile/2018/06/29/20180629152416_111.png

Matësi optik i fuqisë AOP100

Matësi optik i fuqisë AOP100 është për të matur fuqinë e sinjalit të fibrës.

Na kontaktoni
 • Specifikim
 • Informacioni i porositjes
 • hetim
 • Shkarkimet

FC, SC, Përshtatës ST dhe UPP 2.5 mm 

1000 ruajtjen e të dhënave

Transferimi i të dhënave (opsionale)

7Testi X24 në kohë reale në PC (opsionale)

VFL e integruar (opsionale)

Modaliteti i kursimit të energjisë

Seti REF dhe grupi dB

850/1300/1310/1490/1550/1625nm

Garancia njëvjeçare dhe intervali i rekomanduar i kalibrimit trevjeçar

Model

AOP100T

AOP100C

Ekrani Gama

1310/1490/1550/1625: +10 ~ -70 dBm

1310/1490/1550/1625: +26 ~ -50 dBm

850/1300: +10 ~ -60 dBm

850/1300: +26 ~ -40 dBm

Saktësia *

± 0.2 dB

Gjatësitë e valëve të kalibruara

850nm / 1300nm / 1310nm / 1490nm / 1550nm / 1625nm

Rezolucioni

0.01dB

Lidhës

FC & 2.5mm UPP (opsion: SC, ST)

REF

po

Fikja automatike

Asnjë operacion në 10 minuta (mund të anulohet), Energji e ulët e baterisë

Ndërtuar në VFL (Fakultative)

10mW ose personalizoni

Ruajtja e të Dhënave

1000

Ngarkesa e baterisë

po

ID e valës (Fakultative)

po

Transferimi i të dhënave (Fakultative)

po

Monitor në kohë reale (Fakultative)

10minuta për të 360 ditë, intervali: 0.5s, 2s, 15s, 60s, 180s, 600s

Jetëgjatësia e baterisë

sipër 200 orë

Furnizimi me energji elektrike AA * 3 bateritë ose përshtatësin e furnizimit me energji AC/DC

* në 20±3℃, CW, me lidhës FC, -10dBm, fibër SM

Madhësia(H*W*D)

170mm * 97mm * 38mm

Gama e shfaqjes Rreth 380 g
Temperatura e ruajtjes -20 -- +60°C, 0 -- 90%RH
Operating Temperature -10 -- +50°C, 0 -- 90%RH


 AOP100X - XX - XXX - XXXX

Model

VFL

ID VALE

Moduli i lidhjes me PC
AOP100T = ZKM(+10~ -70 dBm) Bosh = N/A Bosh = N/A Bosh = N/A
AOP100C = ZKM(+26~ -50 dBm) V10 = 10 mw W = ID VALË U = Transferimi i të dhënave & Monitor në kohë reale

Shembull: AOP100T-V10-U, AOP100C-W

Standard
 • Çanta mbajtëse  


 • Certifikata e kalibrimit


 • Manual

 • Kuti paketimi

Fakultative
 • Përshtatës FC


 • Përshtatës SC


 • përshtatës ST 


 • Përshtatës AC/DC

 • CD


 • Përshtatës FC mashkull në LC femër

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

Manuali AOP100 OPM.pdf

Matësi optik i fuqisë AOP100.pdf

 

Certifikata