Multimetër fibër

Shtëpi » Produktet » Testi dhe Matja » Multimetër fibër

 • img/optical-loss-test-set-bou350-88.jpg
 • /upfile/2020/05/29/20200529151900_602.jpg
 • /upfile/2020/05/29/20200529151926_994.jpg
 • /upfile/2020/05/29/20200529151942_360.jpg

Set i testimit të humbjes optike BOU350

Combining OPM and OLS in one device, often called as optical loss test sets. It can be also used as optical power meter or light source.

Na kontaktoni
 • Specifikim
 • Informacioni i porositjes
 • hetim
 • Shkarkimet

OPM,OLS in one device 

Measure optical attenuation

Modaliteti i kursimit të energjisë

OPM with 850/1300/1310/1490/1550/1625nm

Reference value setting for every single wavelength

Power autonomy of 100 orë

Garancia njëvjeçare dhe intervali i rekomanduar i kalibrimit trevjeçar

Light Source

M3M8

S3S5

S3S4S5

Gjatësia e valës (nm)

850/1300

1310/1550

1310/1490/1550

Output Power

> - 6dBm @ 1310nm/1490nm/1550nm/1625nm / > -10 dBm @ 850nm/1300nm

Modulation

270Hz, 1KHz, 2KHz

Lidhës

FC/PC

Power Meter

 

Saktësia *

± 0.2dB

Gjatësitë e valëve të kalibruara

850nm / 1300nm / 1310nm / 1490nm / 1550nm / 1625nm

Ruajtja e të Dhënave 1000 traces

Tone Detector

po

Reference Value Set

po

Lidhës

FC & 2.5mm UPP (SC, ST optional)

Auto Power Off

Asnjë operacion në 10 minuta (mund të anulohet), Energji e ulët e baterisë

Ngarkesa e baterisë

po

Furnizimi me energji elektrike

2 * AA batteries or AC/DC adapter

* në 20±3℃, CW, me lidhës FC, -10dBm, fibër SM

Madhësia(H*W*D)       

160mm * 75mm * 32mm

Pesha 

About 180g

Temperatura e ruajtjes 

-20 -- +60°C, < 90%RH

Operating Temperature 

-10 -- +50°C, < 90%RH

BOU350 -X

Power Meter Module

Laser Souce Module

BOU350T = ZKM(+6~ -70 dBm)

M3M8     = 850/1300nm

BOU350C = ZKM(+26~ -50 dBm) S3S5     = 1310/1550nm
  S3S4S5  = 1310/1490/1550nm

Shembull: BOU350T-S3S5

Standard

 • Çanta mbajtëse  


 • Manual


 • Certifikata e kalibrimit

 • Kuti paketimi

Fakultative
 • Përshtatës FC


 • Përshtatës SC


 • përshtatës ST 


 • Përshtatës AC/DC


 • Përshtatës FC mashkull në LC femër

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

BOU350 Loss Tester.pdf

BOU350 manual EN.pdf

Certifikata