Multimetër fibër

Shtëpi » Produktet » Testi dhe Matja » Multimetër fibër

 • img/optical_loss_test_set_aou400-91.jpg
 • /upfile/2018/07/23/20180723173901_261.jpg
 • /upfile/2018/07/23/20180723173911_902.jpg
 • /upfile/2018/07/23/20180723173922_154.jpg

Optical Loss Test Set AOU400

Optical Multimeter AOU400 combines light source, optical power meter or visual fault locator in one device. When integrating light source and optical power meter, it is also called as Optical Loss Test Set(OLTS).

OLTS are available in dedicated hand held instruments and platform-based modules to suit various network architectures and test requirements, used to measure optical power, power loss, reflectance and reflected power loss.

Na kontaktoni
 • Specifikim
 • Informacioni i porositjes
 • hetim
 • Shkarkimet

OPM, OLS, VFL in one device 

1000 ruajtjen e të dhënave

Transferimi i të dhënave (opsionale)

Real-time test on PC (opsionale)

Modaliteti i kursimit të energjisë

REF set and loss test

Auto wavelength detection (opsionale)

Garancia njëvjeçare dhe intervali i rekomanduar i kalibrimit trevjeçar

Light Source

M3M8

S3S5

S3S4S5

Gjatësia e valës (nm)

850/1300

1310/1550

1310/1490/1550

Stabilization

± 0.05dB / 1 hour; ±0.1dB / 8 orë

Output Power

> - 6dBm @ 1310nm/1490nm/1550nm/1625nm / > -10 dBm @ 850nm/1300nm

Modulation

270Hz, 1KHz, 2KHz

Lidhës

FC/PC or Customize

Gjetësi vizual i gabimeve

 

Glint

2Hz

Lidhës

2.5mm UPP

Power Meter

 

Saktësia *

± 0.2dB

Gjatësitë e valëve të kalibruara

850nm / 1300nm / 1310nm / 1490nm / 1550nm / 1625nm

Lidhës

FC & 2.5mm UPP (opsion: SC, ST)

Tone Detector

po

Ruajtja e të Dhënave 1000
Reference Value Set po
ID e valës (Fakultative) po
Transferimi i të dhënave (Fakultative) po
Monitor në kohë reale (Fakultative) po
Të tjerët  
Auto Power Off Asnjë operacion në 10 minuta (mund të anulohet), Energji e ulët e baterisë
Ngarkesa e baterisë po
Furnizimi me energji elektrike AA * 3 bateritë ose përshtatësin e furnizimit me energji AC/DC

* në 20±3℃,CW,me lidhës FC,-10dBm, fibër SM

Madhësia(H*W*D)       

170mm * 97mm * 38mm

Pesha 

Rreth 380 g

Temperatura e ruajtjes 

-20 -- +60°C, < 90%RH

Operating Temperature 

-10 -- +50°C, < 90%RH

AOU400X-XX-XXX-XXXX

Power Meter Module

Laser Souce Module

VFL Module Moduli i lidhjes me PC
AOU400T = OPM(+10~ -70 dBm)

M3M8     = 850/1300nm

Bosh = N/A Bosh = N/A
AOU400C = OPM(+26~ -50 dBm) S3S5      = 1310/1550nm V10 = 10 mw U =Data Transfer & Monitor në kohë reale
  S3S4S5  = 1310/1490/1550nm
 

Shembull: AOU400T-S3S5-V01-U

Standard
 • Çanta mbajtëse  


 • Certifikata e kalibrimit


 • Manual

 • Kuti paketimi

Fakultative
 • Përshtatës FC


 • Përshtatës SC


 • përshtatës ST 


 • Përshtatës AC/DC

 • CD


 • Përshtatës FC mashkull në LC femër

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

AOU400 Loss Tester manual.pdf

AOU400 Optical Loss Test Set.pdf

 

Certifikata