Burimi optik i dritës

Shtëpi » Produktet » Testi dhe Matja » Burimi optik i dritës

 • img/optical_laser_source_els10.jpg
 • /upfile/2018/07/23/20180723101839_978.jpg
 • /upfile/2018/07/23/20180723101905_736.jpg
 • /upfile/2018/07/23/20180723161958_507.jpg

Burimi optik i laserit ELS10

Na kontaktoni
 • Specifikim
 • Informacioni i porositjes
 • hetim
 • Shkarkimet

High stabilization, built-in optic isolator   

270Hz, 1KHz, 2KHz modulation output

Auto-Wave ID output, work with TriBrer OPM EPM30

Modaliteti i kursimit të energjisë

1~3 wavelengths output from one port

Garancia njëvjeçare dhe intervali i rekomanduar i kalibrimit trevjeçar

Model

M8         M3         S3         S4        S5        S6          V01            V10

Gjatësia e valës(nm)     

          850       1300      1310     1490    1550    1625     1mW VFL    10mW VFL

Stabilization *

±0.05dB / 1 hour; ±0.1dB / 8 orë

Output Power 

> - 6dBm @ 1310nm/1490nm/1550nm/1625nm / > -10 dBm @ 850nm/1300nm

Modulation

270Hz, 1KHz, 2KHz

Lidhës

FC/PC (or customise other connectors)

ID e valës

po

Auto Power Off

Asnjë operacion në 10 minuta (mund të anulohet), Energji e ulët e baterisë

Ngarkesa e baterisë

po

Operate Time

sipër 16 orë

Furnizimi me energji elektrike

AA * 3 bateritë ose përshtatësin e furnizimit me energji AC/DC

* After 5 minutes warm-up, 20¡À3¡æ, CW, FC connector, with optic isolator

Madhësia(H*W*D)

190mm * 90mm * 40mm

Pesha

About 480g

Temperatura e ruajtjes

-20 -- +60°C, < 90%RH

Operating Temperature

-10 -- +50°C, < 90%RH

                                                   ELS10-X

ELS10-M3M8= 850/1300nm

ELS10-S3S4S5 = 1310/1490/1550nm

ELS10-S3S5 = 1310/1550nm

ELS10-S3S4S6 = 1310/1490/1625nm

ELS10-S4     = 1490nm ELS10-S3S5S6 = 1310/1550/1625nm
ELS10-S6     = 1625nm ELS10-S4S5S6 = 1490/1550/1625nm
Standard
 • Çanta mbajtëse  


 • Certifikata e kalibrimit


 • Manual

 • Kuti paketimi

Fakultative
 • Përshtatës AC/DC

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

ELS10 Laser Source manual.pdf

ELS10 Laser Source.pdf

Certifikata