Burimi optik i dritës

Shtëpi » Produktet » Testi dhe Matja » Burimi optik i dritës

 • img/optical_laser_source_bou350-17.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724142530_782.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724142544_831.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724142558_524.jpg

Optical Laser Source BOU350

BOU350 OLS is high stabilization with 1~3 wavelengths output from one port and it has a built-in optic isolator. BOU350 also has 270Hz, 1kHz, 2kHz modulation output.

Na kontaktoni
 • Specifikim
 • Informacioni i porositjes
 • hetim
 • Shkarkimet

1~3 wavelengths output from one port

High stabilization, built-in optic isolator

270Hz, 1KHz, 2KHz modulation output

Modaliteti i kursimit të energjisë

Auto-Wave ID output, work with TriBrer OPM BOU350

Garancia njëvjeçare dhe intervali i rekomanduar i kalibrimit trevjeçar

Model

M8              M3            S3             S4             S5                S6

Gjatësia e valës(nm)

850            1300         1310         1490         1550            1625

Stabilization*

±0.05dB / 1 hour;±0.1dB / 8 orë

Output Power

> - 6dBm @ 1310nm/1490nm/1550nm/1625nm / > -10 dBm @ 850nm/1300nm

Modulation

270Hz, 1KHz, 2KHz

Lidhës

FC/PC (or customize)

Auto Power Off

Asnjë operacion në 10 minuta (mund të anulohet), Energji e ulët e baterisë

Ngarkesa e baterisë

po

Furnizimi me energji elektrike

AA * 2 bateritë ose përshtatësin e furnizimit me energji AC/DC

* në 20±3℃, CW, me lidhës FC, -10dBm

Madhësia(H*W*D)

160mm * 75mm * 32mm

Pesha

About 180g

Temperatura e ruajtjes

-20 -- +60°C, < 90%RH

Operating Temperature

-10 -- +50°C, < 90%RH

                                          BOU350X 

                      BOU350-M3M8     = 850/1300nm                  

                      BOU350-S3S5      = 1310/1550nm               

                      BOU350-S3S4S5  = 1310/1490/1550nm       

Standard

 • Çanta mbajtëse  


 • Manual


 • Certifikata e kalibrimit

 • Kuti paketimi

Fakultative

 • Përshtatës AC/DC

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

BOU350 Laser Source.pdf

BOU350 manual EN.pdf

Certifikata