Burimi optik i dritës

Shtëpi » Produktet » Testi dhe Matja » Burimi optik i dritës

 • img/optical_laser_source_aos210.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724113253_464.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724113306_869.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724113320_843.jpg

Optical Laser Source AOS210

Maximum wavelengths can be up to 5 wavelengths(two multimode, three singlemode) on two output ports. Also add "Disabling Wavelength" function, if no need for some wavelength, you should set the wavelength in "UNUSE" status. Working with OPM AOP110, it will change wavelengths automatically in every 9 seconds.

Na kontaktoni
 • Specifikim
 • Informacioni i porositjes
 • hetim
 • Shkarkimet

2~5 wavelengths + VFL

Color LCD

Output Power Adjustable

Disabling Wavelength       

High stabilization, built-in optic isolator

270Hz, 1KHz, 2KHz modulation output

Built in VFL (opsionale)

CE, FDA certificate

Auto wavelength shifting with Wave ID, work with TriBrer OPM AOP110

Garancia njëvjeçare dhe intervali i rekomanduar i kalibrimit trevjeçar

Model

M8         M3         S3         S4        S5        S6          V01            V10

Gjatësia e valës(nm)     

          850       1300      1310     1490    1550    1625     1mW VFL    10mW VFL

Stabilization *

±0.05dB / 1 hour; ±0.1dB / 8 orë

Output Power 

> - 6dBm @ 1310nm/1490nm/1550nm/1625nm / > -10 dBm @ 850nm/1300nm

Modulation

270Hz, 1KHz, 2KHz

Lidhës

FC/PC (or customize)

Auto Power Off

Asnjë operacion në 10 minuta (mund të anulohet), Energji e ulët e baterisë

Ndërtuar në VFL (Fakultative)

1mW or 10mW or customize

ID e valës

po

Ngarkesa e baterisë  

po

Operate Time

sipër 16 orë

Furnizimi me energji elektrike

AA * 3 bateritë ose përshtatësin e furnizimit me energji AC/DC

*  After 5 minutes warm-up, 20±3℃, CW, FC connector, with optic isolator

LCD

Color LCD 

Auto wavelength shifting with Wave ID  po, auto wavelength shifting 
Disabling Wavelength       po
Output Power Adjustable po   

 

Madhësia(H*W*D) 

170mm * 97mm * 38mm

Gama e shfaqjes Rreth 380 g
Temperatura e ruajtjes   -20 -- +60°C, < 90%RH
Operating Temperature -10 -- +50°C, < 90%RH

AOS210-X-XX

Model

VFL

AOS210-M3M8             = 850/1300nm Bosh = N/A
AOS210-S3S5              = 1310/1550nm V01 = 1mw
AOS210-S3S4S5          = 1310/1490-1550nm V10 = 10 mw
AOS210-S3S5S6          = 1310/1550/1625nm  
AOS210-M3M8S3S5     = 850/1300/1310/1550nm  
AOS210-M3M8S3S4S5 = 850/1300/1310/1490/1550nm  
AOS210-M3M8S3S5S6 = 850/1300/1310/1550/1625nm  
Standard
 • Çanta mbajtëse  


 • Certifikata e kalibrimit


 • Manual

 • Kuti paketimi

Fakultative

 • Përshtatës AC/DC

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

AOS210 Laser Source manual.pdf

AOS210 Laser Source.pdf

Certifikata