Burimi optik i dritës

Shtëpi » Produktet » Testi dhe Matja » Burimi optik i dritës

 • img/optical_laser_source_aos200-62.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724130813_494.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724130839_939.jpg

Optical Laser Source AOS200

High-stabilization Light Source AOS200 can be Dual or Triple wavelength. Auto-Wave ID output, work with TriBrer OPM AOP100 to help technician to test the fiber loss.

Na kontaktoni
 • Specifikim
 • Informacioni i porositjes
 • hetim
 • Shkarkimet

1~3 wavelengths + VFL

High stabilization, built-in optic isolator

270Hz, 1KHz, 2KHz modulation output

Built in VFL (opsionale)

Modaliteti i kursimit të energjisë

Auto-Wave ID output, work with TriBrer OPM AOP100

Garancia njëvjeçare dhe intervali i rekomanduar i kalibrimit trevjeçar

Model

M8         M3         S3         S4        S5        S6          V01            V10

Gjatësia e valës(nm)     

          850       1300      1310     1490    1550    1625     1mW VFL    10mW VFL

Stabilization *

±0.05dB / 1 hour; ±0.1dB / 8 orë

Output Power 

> - 6dBm @ 1310nm/1490nm/1550nm/1625nm / > -10 dBm @ 850nm/1300nm

Modulation

270Hz, 1KHz, 2KHz

Lidhës

FC/PC (or customize)

Auto Power Off

Asnjë operacion në 10 minuta (mund të anulohet), Energji e ulët e baterisë

Ndërtuar në VFL (Fakultative)

1mW or 10mW or customize

ID e valës

po

Ngarkesa e baterisë  

po

Operate Time

sipër 40 orë

Furnizimi me energji elektrike

AA * 3 bateritë ose përshtatësin e furnizimit me energji AC/DC

*  After 5 minutes warm-up, 20±3℃, CW, FC connector, with optic isolator

Madhësia(H*W*D)

170mm * 97mm * 38mm

Gama e shfaqjes Rreth 380 g
Temperatura e ruajtjes -20 -- +60°C, < 90%RH
Operating Temperature -10 -- +50°C, < 90%RH

AOS200-X-XX

Model

VFL

AOS200-M3M8    = 850/1300nm Bosh = N/A
AOS200-S3S5     = 1310/1550nm V01 = 1mw
AOS200-S3S4S5 = 1310/1490/1550nm  V10 = 10 mw
AOS200-S3S5S6 = 1310/1550/1625nm  
Standard
 • Çanta mbajtëse  


 • Certifikata e kalibrimit


 • Manual

 • Kuti paketimi

Fakultative

 • Përshtatës AC/DC

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

AOS200 Laser Source manual.pdf

AOS200 Laser Source.pdf

Certifikata