Identifikuesi i Fibrës Optike

Shtëpi » Produktet » Testi dhe Matja » Identifikuesi i Fibrës Optike

 • img/fiber_identifier_afi400_420-47.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724103102_747.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724103114_439.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724103126_284.jpg

Identifikuesi i Fibrës Optike AFI400/420

AFI400/420 series Fiber Identifier is easy to operate, can detect the fiber signal presence without disconnecting it. It is available for 0.25, 0.9, 2.0, 3.0mm fibër, no need to change adapter.

Na kontaktoni
 • Specifikim
 • Informacioni i porositjes
 • hetim
 • Shkarkimet

Gjeni shpejt fibrat në një masë

Tregoni drejtimet e sinjalit në fibër

Tregoni fibër të gjallë ose të errët

Zbuloni 270 Hz, 1kHz, 2kHz nga burimi lazer       

Build in VFL 1mW or 10mW (Fakultative)

Suitable for 0.25, 0.9, 2.0, 3.0mm fibër, no need to change adapter

Garancia njëvjeçare dhe intervali i rekomanduar i kalibrimit trevjeçar

Model

AFI400                                 AFI420S                               AFI420L

Gama e gjatësisë së valës

800 deri në 1700 nm (SM)

Lloji i sinjalit të dallueshëm*

CW, 2kHz, 1kHz, 270Hz ±10%

Detector Type

InGaAs 2 copë

Lloji i fibrave

0.9, 0.25, 2.0, 3.0 mm fibër

Ndjeshmëria

+10 ~ -50 dBm

Saktësia *

+10dB to -30 dBm (Valë e vazhdueshme) dB nëB to -25 dBm (Sinjali i moduluar)

LED Indicator

Drejtimi i sinjalit; signal frequency (2kHz/1kHz/270Hz); Bateri e ulet

Gjetësi vizual i gabimeve

Nr                                       1mW                                    10mW

Lidhës VFL

2.5mm lidhës universal

Furnizimi me energji elektrike

AA * 2

* në 20±3℃, të brendshme, 1550nm gjatësi vale, 0.9mm fibër, me pallto të bardhë, 270Hz, gabim < 5%,

* 0.25, 2.0, 3.0mm fibër, performanca në valë të vazhdueshme do të jetë më e ulët

* 1KHz, 2KHz, performanca në sinjalin e moduluar do të jetë më e ulët

* në gjatësi vale 1310 nm, performanca do të jetë më e ulët

Madhësia(H*W*D)

230mm * 45mm * 45mm

Pesha Rreth 200 g
Temperatura e ruajtjes -20 -- +60°C, < 90%RH
Operating Temperature -10 -- +50°C, < 90%RH
Standard

 • Çanta mbajtëse  


 • Certifikata e kalibrimit


 • Manual


 • Kuti paketimi

Na kontaktoni
Fleta e të dhënave & Manual

AFI400-420 Fiber Identifier manual.pdf

AFI400-420 Fiber Identifier.pdf

Certifikata