Identifikuesi i Fibrës Optike

Shtëpi » Produktet » Testi dhe Matja » Identifikuesi i Fibrës Optike

 • img/fiber_identifier_afi430-41.jpg
 • /upfile/2018/07/19/20180719163827_816.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724090713_856.jpg
 • /upfile/2018/07/24/20180724090729_708.jpg

Identifikuesi i Fibrës Optike OFI-300

Metal Live Fiber Identifier OFI-300 është projektuar me 3 përshtatës për 0.25, 0.9, 2.0, 3.0mm fibër. Mund t'ju ndihmojë të testoni drejtimin e sinjalit të fibrës me sinjal dhe të tregoni fibrën e drejtpërdrejtë ose të errët gjatë testimit.

Na kontaktoni
 • Specifikim
 • Informacioni i porositjes
 • hetim
 • Shkarkimet

Gjeni shpejt fibrat në një masë

Tregoni drejtimet e sinjalit në fibër

Tregoni fibër të gjallë ose të errët

Zbuloni 270 Hz, 1kHz, 2kHz nga burimi lazer     

Përshtatës për 0.25, 0.9, 2.0, 3.0mm fibër

Garancia njëvjeçare dhe intervali i rekomanduar i kalibrimit trevjeçar

Model

OFT-300

Gama e gjatësisë së valës

800 deri në 1700 nm (SM)

Lloji i sinjalit të dallueshëm*

CW, 2kHz, 1kHz, 270Hz ±5%

Detector Type

InGaAs 2 copë

Lloji i fibrave

0.9, 0.25, 2.0, 3.0 mm fibër

Ndjeshmëria

+10 ~ -50 dBm

Saktësia *

+10dB to -30 dBm (Valë e vazhdueshme) dB nëB to dBm dBm (Sinjali i moduluar)

Ekrani i sinjalit

Drejtimi i sinjalit; signal frequency (2kHz/1kHz/270Hz); Bateri e ulet

Furnizimi me energji elektrike

Nr                1mW                   10mW              +6~-70dBm  +26~-50dBm

Lidhës VFL

2.5mm lidhës universal

Furnizimi me energji elektrike

9Bateria V

* në 20±3℃, të brendshme, 1550nm gjatësi vale, 0.9mm fibër, me pallto të bardhë, 270Hz, gabim < 5%,

* 0.25, 2.0, 3.0mm fibër, performanca në valë të vazhdueshme do të jetë më e ulët

* 1KHz, 2KHz, performanca në sinjalin e moduluar do të jetë më e ulët

* në gjatësi vale 1310 nm, performanca do të jetë më e ulët

Madhësia(H*W*D)

200mm * 30mm * 27mm

Pesha Rreth 200 g
Temperatura e ruajtjes -20 -- +60°C, < 90%RH
Operating Temperature -10 -- +50°C, < 90%RH
Standard

 

 • Çanta mbajtëse  


 • Certifikata e kalibrimit


 • Manual


 • 0.25, 0.9, 2.0, 3.0 përshtatës

 • Kuti paketimi


 • Kapak hijesh

Na kontaktoni