Lajme


Shtëpi » Lajme

Dec28
Njoftim për pushime | Festivali i Pranveres

Njoftim pushimi për Festivalin e Pranverës nga data 29, janar. në 6, shkurt.

Dec22
Përshëndetje dhe Urime Festa

Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri!!

shtator14
Njoftim për pushime | Festivali i mesit të vjeshtës & Dita kombëtare

Fabrika jonë do të mbyllet për Festivalin e Mesit të Vjeshtës në datat 19-21, shtator. dhe Dita Kombëtare në 1-8, tetor, 2021.
Pra, nëse keni ndonjë urdhër urgjent, ju lutemi na informoni paraprakisht.

janar07
Njoftim për pushime | 1-18th shkurt., 2021 | Festivali i Pranveres

Nëse ka urdhër urgjent, ju lutemi na njoftoni para datës 20 janar. Gjithsesi, ne do të jemi gjithmonë këtu për çdo pyetje apo pyetje gjatë kësaj feste.

Oct13
Lansimi i ri VFL | BML-21Li

Multi-Function Visual Fault Locator BML-21Li launchment

shtator21
Njoftim për pushime | 1-8th, Oct. | Dita kombëtare

Holiday Notice for National Day

shtator01
TriBrer in CIOE 2020

Welcome for your visiting on booth 4B13, Hall 4 during 9-11th September.
Add.:Shenzhen World Exhibition and Convention Center

Aug12
New Fusion Splicer OFS-700

Mini design, high performance lower loss automatic splicing machine

janar15
TriBrer Holiday Shut Down | 18-31, JAN., 2020

Jul30
TriBrer in ECOC 2019 | Hall 4 #486

Shtëpi E mëparshme 1 2 3 TjetraE fundit - Total 21 1 regjistrime Faqja aktuale / Total 3 10 per faqe