Prezantimi i kompanisë

kush jemi ne

Zhejiang TriBrer Communication Limited është një furnizues i specializuar i fibrave
pajisjet e provës optike që nga ajo kohë 2004. Bazuar në Haining dhe furnizimin e produkteve në të gjithë
botë.TriBrer kryesisht fucus në R&D, prodhimit, shitjen e zgjidhjeve të fibrave optike, si dhe
ofrimi i shërbimit pas shitjes. Produktet përfshijnë kryesisht splicer fusion, OTDR, njehsor i fuqisë optike, burim lazer,
gjetës i gabimeve vizuale, identifikues fibër, Matësi i fuqisë PON, grup bisedash optike, testues i humbjes optike, kapëse fibrash dhe kështu me radhë. Tani hyjnë produktet tona
në shumë vende të ndryshme me mbështetjen e partnerëve tanë vendas dhe duke marrë një reputacion të mirë për shkak të cilësisë sonë, shërbimi dhe çmimi.

KATEGORIA E PRODUKTEVE

Produktet kanë kryesisht Fusion Splicer, OTDR, Matësi optik i fuqisë, Burimi lazer, Identifikuesi i fibrave, Gjetësi i defekteve vizuale...etj. pajisje matëse të testit, Mjete me fibra optike dhe pajisje ODN
shikoni më shumë

lajme dhe video