Вести


Насловна » Вести

Вести

време: 2019-06-10

Комуниканска Азија- Поврзете ја иднината

Преку конзистентна достава на високо релевантни и најнови содржини и производи за купувачи во Азија, Комуникација Азија се етаблира како клучна азиска информациска и комуникациска технологија (ИКТ) трговски настан.

ADD: Марија Беј Сандс, Сингапур

ДВЕТЕ: БУ3-02

ДАТЕ: 18ти до 20-ти, јуни, 2019