Вести


Насловна » Вести

Вести

време: 2019-07-30

TriBrer ќе дојде да присуствува на CIOE 2019 во Шенжен, Кина, добредојде во нашата штанд.

ЦИОЕ (Интернационална експоелектронска изложба во Кина) е водечка светска изложба во оптоелектронска и фотонска индустрија. Настанот го претставува целиот синџир на снабдување. Близу 2,000+ фотонските плеери ќе ги прикажат своите врвни производи и технологии на CIOE 2019. Таа е една идеална платформа за пронаоѓање на нови добавувачи, до извор за нови производи, да разменуваат технички мисли и да откријат повеќе можности на пазарот.

ДВЕТЕ: #1Б93

ADD:  Конвенцијата во Шенжен & Изложбен центар

ДАТЕ: 4ти до 7-ми, Септември, 2019