Вести


Насловна » Вести

Вести

време: 2020-01-15

Нашата компанија ќе се затвори за Пролетниот фестивал во 18-31, ЈАН., 2020. Значи, ако имате какви било итни нарачки, Ве молиме, информирајте не однапред. Како и да е, ние секогаш ќе бидеме таму за вашите прашања или нарачки за време на празникот. Конечно, Ви благодарам многу за вашата поддршка и доверба на нашата компанија.