други, пак,

Насловна » производи » Алатки за влакна » други, пак,

  • img / tk_15_single_fiber_protection_sleeve.jpg

Клучен ракав за заштита на влакна TK-15

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

60мм или 40мм должина

Д1:3.55mm, Д2:2.25mm, Д3:1mmmm

Се користи за единечно влакно

Нерѓосувачки челик внатре

Минимална температура на греење: 120°C

Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &

TK-15 единечен ракав за заштита на влакна.pdf

Сертификат