Адаптери на влакна

Насловна » производи » Алатки за влакна » Адаптери на влакна

  • img / tk_34_sc_pre_polished_fast_connector.jpg

Пред-полиран брз конектор за TK-34 SC

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

Оваа Брза Конектори се карактеризира со пред-никулец фабрички полиран ферул кој се двојува на растителното влакно. Прецизното механичко усогласување обезбедува мала загуба со комерцијален гел.

Тип на конектор:Кометал

Апликација за влакна:Единечен режим

Тип на влакно:Симплекс

Број на влакна:1

Максимален дијаметар на кабел(mm):250um,900емmmmm,3mm Видови на влакна

Конектор Ferrule:Керамички

Големина на влакна:9/125ем

Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &

Пред-полиран брз конектор TK-34 SC.pdf

Сертификат