Чистач на влакна

Насловна » производи » Алатки за влакна » Чистач на влакна

  • img / tk_20_one_click_cleaner_.jpg

TK-20 почисто со еден клик

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

Чистач со еден клик

2.5мм тип за ФК,Кометал,ST,конектор

1.25mm тип за LC конектор

За еднократна употреба со 800+ чистење по единица

Ротира 180 за целосен замав

Лесно движење при притискање го заглавува конекторот и започнува почиста

Направено од анти статичка смола

Микро влакна за чистење се густо заробени и без остатоци

Продолжен врв достигнува вдлабнатини конектори

Звучен клик кога се вклучени

Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &

TK-20 Cleaner со еден клик.pdf

Сертификат

тотоп