Чистач на влакна

Насловна » производи » Алатки за влакна » Чистач на влакна

  • img / tk_12_round_cable_stripper.jpg

Чистач за чистење TK-13 MPO

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

MPO Cleaner е уред со високи перформанси дизајниран за чистење на крајните страни на фериумот на МПО & MTP конектори. цена ефективна алатка за чистење на крајни лица од растителни влакна без употреба на алкохол. Заштедува време со ефикасно чистење на сите 12 влакна одеднаш. MPO конекторот за чистење е дизајниран да ги исчисти двата изложени скокачки краја и конекторите во адаптери.

Ефективно за различни загадувачи, вклучувајќи прашина и масла

Интерпретабилност со FOCIS-5 (МПО)

Способен за чистење на ферули со или без водечки иглички

Способен за чистење на MPO ферули во и надвор од адаптер MPO

Тесниот дизајн достигнува МПО адаптери со силно растојание

Лесна операција со една рака

до 500 чистење

Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &

Почиста TK-13 MPO.pdf

Сертификат

тотоп