Чистач на влакна

Насловна » производи » Алатки за влакна » Чистач на влакна

  • img / tk_18_mini_one_click_cleaner-87.jpg

TK-18 Мини еден клик почисто

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

Мини чистач со еден клик

OC-1A, 1.25mm тип за LC конектор

OC-1B, 2.5мм тип за ФК,Кометал,ST,конектор

За еднократна употреба со 800+ чистење по уни

Лесно движење при притискање го заглавува конекторот и започнува почиста

Направено од анти статичка смола

Микро влакна за чистење се густо заробени и без остатоци

Продолжен врв достигнува вдлабнатини конектори

Звучен клик кога се вклучени

Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &

TK-18 почисто со еден клик.pdf

Сертификат