други, пак,

Насловна » производи » Алатки за влакна » други, пак,

  • img / tk_28_krone_tool.jpg

Механички спојник TK-30

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

30 секунди време на инсталација

Ниска загуба на вметнување 

Воздушна, Погребан, Подземно, Пиедестал

Едножилни и мултимодни влакна

И изградба и одржување

Воздушна, погребан, под земја, пиедестал

Вметнете или надвор од зградите

FTTx, Метро и претпријатија мрежи

Стапки до податоци за гигабит

Замена за висока густина на конектори

Дијаметар на влакна

125ем

Дијаметар на трошоците

250 или 900ум

Рок на траење

30 години

Загуба од вметнување

< 0.3dB (1310nm&1550nm)

Рефлексија

< -35ДБ форма -40°Ц до 80°C(-40 до 176 ОД)

< -55dB типична форма -40°Ц до 80°C кога се користи со адаптер за отстранување на кабел 2650-ACK2

< -60dB типично на собна температура

Јачина на истегнување 

4.4N (1.0Иб) минимNм, 13.2N(>3.0Ибс) типичен

материјал

Инженерска термопластика со елемент од легура на алуминиум, UL 94, В-О рејтинг

Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &

Механички спојкер ТК-30.pdf

Сертификат