Ленти за влакна

Насловна » производи » Алатки за влакна » Ленти за влакна

  • img / tk_4_kms_k_litudeways_stripper.jpg

TK-4 KMS-K Стриптизет

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

Алатка за безбедно надолжно сечење на пластични обвивки од кабел со различна дебелина. Применливо или на почетокот или во средината на кабелот. Дополнителни прицврстувачки делови за сечење на оптички кабли и кабли на располагање.

Пластичен материјал отпорен на удар

Безбедно и едноставно ракување

Нема ризик од повреди

Прилагодлива длабочина на лизгање

Двоен нож направен од зацврстен специјален челик

Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &

TK-4 KMS-K должина Stripper.pdf

Сертификат