Чистач на влакна

Насловна » производи » Алатки за влакна » Чистач на влакна

  • img / tk_8_fiber_trash_can.jpg

Конзерва за ѓубре со влакна TK-8

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

75mm(D) Х 95мм(H)

Покријте со заклучување

Панели и собранија на фибер-мрежи

Надворешни FTTX апликации

Објект за производство на монтажни кабли

Лаборатории за тестирање

Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &

Контејнер за отпадоци од влакна TK-8.pdf

Сертификат

тотоп