други, пак,

Насловна » производи » Алатки за влакна » други, пак,

  • img / tk_16_fiber_microscope_fms_400.jpg

Микроскоп TK-16 со влакна FMS-400

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

Микроскопот со влакна од серијата FSM користи бел LED за коаксијално осветлување. Светлината се воведува во оптичкиот пат (оска) тој излегува на врвот на целта и го удира примерокот нормален на влакното крајно лице. За критичко испитување на полски квалитет, ние силно го препорачуваме микроскопот од серијалот FSM.

Вметнете го конекторот за влакна во ЛЕТНИОТ ИЗВОРЕН ИЗВОР

Погледнете од EYEPIECE и притиснете го прекинувачот за вклучување / исклучување на LED (осветлување)

Прилагодете го прилагодувањето на FOCUS, само за да го пронајдете најјасното гледање

  FMS-400
Оптичко зголемување 400X
Барања за напојување 3 "ААА" алкални батерии
Тежина 0.6КИЛОГРАМ
Контроли Прекинувач за вклучување / исклучување во моментот Контрола на фино-фокус
Безбедносен филтер Вграден
конектор 2.5mm & 1.25mm адаптер
Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &

Микроскоп на влакна TK-16 FMS-400.pdf

Сертификат