Ленти за влакна

Насловна » производи » Алатки за влакна » Ленти за влакна

  • img / tk_9_drop_fiber_stripper_and_length_bar.jpg

Плескач за кабелски влакна TK-10

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

V-отворање во balde

Совршена алатка за сечење јакни од најразличен кабел со оптички влакна

Кабли од лабава или панделка

За различна големина на кабел 

10-25кабли со дијаметар од мм 

Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &

Slitter кабел за влакна TK-10.pdf

Сертификат