Ленти за влакна

Насловна » производи » Алатки за влакна » Ленти за влакна

  • img / tk_13_mpo_cleaner.jpg

TK-14 кабелски лента за капнување со влакна CLV400

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

Може истовремено да крцка четири или пет пара линии, заштеда на ефикасност

Може да се заснова на различен нож за замена

Функција на тангента на едниот и ножот, а другиот крај е само одлична функција

Зафат со високи лизгања

Проект Технички параметри
Опсегот 3.1 x 2.0 кабел за капки од мм
Дијаметар на влакна 125μm
Тесен дијаметар на обложување 250μm
Број на јадро на кабелски влакна 1-2
Глутен материјал може да се бричи пластични & зацврстувач на метално јадро
Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &

Ленти-кабел за капнување со влакна TK-14.pdf

Сертификат

тотоп