Чистач на влакна

Насловна » производи » Алатки за влакна » Чистач на влакна

  • img / tk_19_cleaning_cassette.jpg

Касета за чистење TK-19

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

Директно исчистете без течност

Секој може да исчисти повеќе од 500 времиња

Се користи за ФК, Кометал, ST, LC или други

Ниска цена и висок квалитет за чистење на конекторите за влакна

Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &

Касета за чистење TK-19.pdf

 

Сертификат