Чистач на влакна

Насловна » производи » Алатки за влакна » Чистач на влакна

  • img / tk_41_clean_stick-63.jpg

TK-41 чист стап

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

Тип ТК-41-250,2,5мм за ФК,Кометал,ST,конектор

Тип TK-41-125,1,25 mm за LC конектор

Направено од анти статичка смола

Микро влакна за чистење се густо заробени и без остатоци

Објект за производство на монтажни кабли

Панели и собранија на фибер-мрежи

Надворешни FTTX апликации

Објект за производство на монтажни кабли

Лаборатории за тестирање

Серверот, прекинувачи, рутери и OADMS со SC и LC интерфејс

Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &

TK-41 чист стап.pdf

Сертификат

тотоп