други, пак,

Насловна » производи » Алатки за влакна » други, пак,

  • img / tk_31_round_cable_stripper-82.jpg

TK-32 ролна со влакна со влакна

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

Влакна со еден спектар со целосен спектар

Мали макробредитни радија,во согласност со стандардот G.657A или G.652D

Мала вредност за слабеење

Погодно е за кое било околно опкружување со оптички testiong

Тип на влакно G.652D / G.657A
материјал СР полипропилен
Работна температура -40℃ до 55 ℃
Типична загуба <0.35dB / km @ 1310nm
должина 1km,2km,3км,4км или прилагодување


Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &

TK-32 ролна со влакна со влакна.pdf

Сертификат