ОДН опрема

Насловна » производи » ОДН опрема

  • img / fiber_patchcord_-85.jpg
  • /upfile / 2018/07/09 / 20180709132116_891.jpg
  • /upfile / 2018/07/09 / 20180709134254_270.jpg

Оптичко поле за завршување

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

Лесно за инсталација

Ефикасен кабел за управување со

Се разликува на адаптери Се достапни

Противпожарен и анти-старечки материјал

Радиус на свиткување на влакна контрола повеќе од 40mm

Дизајн на отпорност на прашина со IP-45 Ниво на заштита

Интегрирано со касета за раздвојување и адаптер држач

Погодно за спојување на спојување или механичка разделување

модел:ТБ-ОТБ2

физички Параметар:

димензии(mm)

86(L)*86(W)*25(H)

материјал

компјутер

боја

Белата

Максимален капацитет

2 пристаништа

Празна тежина

60g

Целосно оптоварена тежина

80g

Како да нарачате?

ТБ-ОТБ2- S- А- B- C- D

S - материјал

1: компјутер

А - Конфигурација

1: адаптер     2: Целосно наполнет       3: Празен       4: други, пак,

B - адаптер

1: SC / UPC     2: SC / APC              3: LC / UPC      4: LC / APC      5: други, пак,

C - Пигтили

1: 0.9mm     2: 2.0mm              3: 3.0 mm     4: други, пак,

D - Влакна

1: G.652D     2: Г.657А             3: други, пак,

модел:ТБ-ОТБ4

физички Параметар:

димензии(mm)

150(L)*110(W)*33(H)

материјал

компјутер

боја

Белата

Максимален капацитет

4 пристаништа

Празна тежина

150g

Целосно оптоварена тежина

160g

Како да нарачате?

ТБ-ОТБ4- S- А- B- C- D

S - материјал

1: компјутер

А - Конфигурација

1: адаптер     2: Целосно наполнет       3: Празен       4: други, пак,

B - адаптер

1: SC / UPC     2: SC / APC              3: LC / UPC      4: LC / APC      5: други, пак,

C - Пигтили

1: 0.9mm     2: 2.0mm              3: 3.0 mm     4: други, пак,

D - Влакна

1: G.652D     2: Г.657А             3: други, пак,

модел:ТБ-ОТБ8

физички Параметар:

димензии(mm)

170(L)*130(W)*50(H)

материјал

компјутер

боја

Белата

Максимален капацитет  

8 пристаништа

Празна тежина

180g

Целосно оптоварена тежина 

200g

Како да нарачате?

ТБ-ОТБ4- S- А- B- C- D

S - материјал

1: компјутер

А - Конфигурација

1: адаптер     2: Целосно наполнет       3: Празен       4: други, пак,

B - адаптер

1: SC / UPC     2: SC / APC              3: LC / UPC      4: LC / APC      5: други, пак,

C - Пигтили

1: 0.9mm     2: 2.0mm              3: 3.0 mm     4: други, пак,

D - Влакна

1: G.652D     2: Г.657А             3: други, пак,

Стандардна конфигурација :

Алатки за управување со касети и кабли, инсталациони навртки и завртки, ракави за заштита

За различна конфигурација, контактирајте го одделот за продажба ....

Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &
Сертификат