ОДН опрема

Насловна » производи » ОДН опрема

 • img / optical_distribution_box.jpg
 • /upfile / 2018/07/30 / 20180730131031_134.jpg
 • /upfile / 2018/07/30 / 20180730131109_647.jpg
 • /upfile / 2018/07/30 / 20180730131153_848.jpg

Оптичка кутија за дистрибуција

Оптичката кутија за дистрибуција обезбедува решение за монтирање на densityидови со голема густина за мрежите за следната генерација, која има за цел да обезбеди и управува со максимална броеви на прекин на странство во ограничен простор. Нормално е инсталиран на начин на идови.

Контактирајте не
 • спецификација
 • Информации за нарачка
 • Анкетната
 • Преземања
карактеристики
 1. 1.   Браун-докажан катанец
 2. 2.   Ефикасен кабел за управување со
 3. 3.   Се разликува на адаптери Се достапни
 4. 4.   УВ заштита и анти-стареење материјал
 5. 5.   Лесно за одржување и да го прошири капацитетот
 6. 6.   Радиус на свиткување на влакна контрола повеќе од 40mm
 7. 7.   Дизајн на водоотпорност со IP-65 Ниво на заштита
 8. 8.   Интегрирано со касета за раздвојување и кабел алатки за управување
 9. 9.   Управувајте со мали & големи количини офбир со а висока густина на пакување
 10. 10. Погоден за фузијата раздвојување или механичка разделување или брзо конектор

модел

ТБ-ОДБ4

ТБ-ОДБ8

ТБ-ОДБ12

ТБ-ОДБ16

ТБ-ОДБ24

ТБ-ОДБ32 ТБ-ОДБ48
димензија(mm)(L * W * H 186*116*40 220*220*55 230*260*70 265*290*90 265*345*95
300*420*115 350*410*130
материјал ABS компјутер ABS компјутер, SMC ABS компјутер, SMC ABS компјутер, SMC ABS компјутер, SMC ABS компјутер, SMC ABS компјутер, SMC
боја Белата
Белата
Светло сива
Белата
Светло сива
Белата Белата
Максимален капацитет
4 пристаништа
8 пристаништа
12 пристаништа
16 пристаништа
24 пристаништа
32 пристаништа 48 пристаништа
Празна тежина 435g 620g 1.04килограм 1.30килограм 1.35килограм 2.08килограм 2.44килограм
Целосно оптоварена тежина 520g 700g 1.16килограм 1.46килограм 1.59килограм 2.4килограм 2.92килограм


стандард

модел:ТБ-ОДБ4

 

ТБ-ОДБ4- S- А- B- C- D- Е

S - материјал

1: ABS компјутер

 


 

 

А - Конфигурација 1: адаптер 2: Целосно наполнет 3: Празен 4: други, пак,  
B - адаптер 1: SC / UPC 2: SC / APC 3: LC / UPC 4: LC / APC  5: други, пак,
C - Пигтили 1: 0.9mm 2: 2.0mm 3: 3.0 mm 4: други, пак,

D - Влакна 1: G.652D 2: Г.657А 3: други, пак,
 
Е - Сплитер 1: 1*2 ПЛЦ разделник 2: 1*4 ПЛЦ разделник
3: Нема разделник 4: други, пак,  

 

модел:ТБ-ОДБ8

 

ТБ-ОДБ8- S- А- B- C- D- Е

S - материјал

1: ABS компјутер

2: SMC


 

 

А - Конфигурација 1: адаптер 2: Целосно наполнет 3: Празен 4: други, пак,  
B - адаптер 1: SC / UPC 2: SC / APC 3: LC / UPC 4: LC / APC  5: други, пак,
C - Пигтили 1: 0.9mm 2: 2.0mm 3: 3.0 mm 4: други, пак,

D - Влакна 1: G.652D 2: Г.657А 3: други, пак,    
Е - Сплитер
1: 1*8 ПЛЦ разделник 
2: 1*4 ПЛЦ разделник
3: Нема разделник
4: други, пак,
 

 

модел:ТБ-ОДБ12

 

ТБ-ОДБ12- S- А- B- C- D- Е

S - материјал

1: ABS компјутер

2: SMC


 

 

А - Конфигурација 1: адаптер 2: Целосно наполнет 3: Празен 4: други, пак,  
B - адаптер 1: SC / UPC 2: SC / APC 3: LC / UPC 4: LC / APC  5: други, пак,
C - Пигтили 1: 0.9mm 2: 2.0mm 3: 3.0 mm 4: други, пак,

D - Влакна 1: G.652D 2: Г.657А 3: други, пак,    
Е - ПЛЦ разделник
1: 1*4 ПЛЦ разделник
2: 1*8 ПЛЦ разделник
3: Нема разделник
4: други, пак,
 

 

модел:ТБ-ОДБ16

 

ТБ-ОДБ16- S- А- B- C- D- Е

S - материјал

1: ABS компјутер

2: SMC


 

 

А - Конфигурација 1: адаптер 2: Целосно наполнет 3: Празен 4: други, пак,  
B - адаптер 1: SC / UPC 2: SC / APC 3: LC / UPC 4: LC / APC  5: други, пак,
C - Тип на пигтили
1: 0.9mm 2: 2.0mm 3: 3.0 mm 4: други, пак,

D - Влакна 1: G.652D 2: Г.657А 3: други, пак,    
Е - ПЛЦ разделник
1: 1*8 ПЛЦ разделник
2: 1*16 ПЛЦ разделник
3: Нема разделник
4: други, пак,
 

 

модел:ТБ-ОДБ24

 

ТБ-ОДБ24- S- А- B- C- D- Е

S - материјал

1: ABS компјутер

2: SMC


 

 

А - Конфигурација 1: адаптер 2: Целосно наполнет 3: Празен 4: други, пак,  
B - адаптер 1: SC / UPC 2: SC / APC 3: LC / UPC 4: LC / APC  5: други, пак,
C - Тип на пигтили
1: 0.9mm 2: 2.0mm 3: 3.0 mm 4: други, пак,

D - Влакна 1: G.652D 2: Г.657А 3: други, пак,    
Е - ПЛЦ разделник
1: 1*8 ПЛЦ разделник
2: 1*16 ПЛЦ разделник
3: Нема разделник
4: други, пак,
 

 

модел:ТБ-ОДБ32

 

ТБ-ОДБ32- S- А- B- C- D- Е

S - материјал

1: ABS компјутер

2: SMC


 

 

А - Конфигурација 1: адаптер 2: Целосно наполнет 3: Празен 4: други, пак,  
B - адаптер 1: SC / UPC 2: SC / APC 3: LC / UPC 4: LC / APC  5: други, пак,
C - Тип на пигтили
1: 0.9mm 2: 2.0mm 3: 3.0 mm 4: други, пак,

D - Влакна 1: G.652D 2: Г.657А 3: други, пак,    
Е - Сплитер
1: 1*8 ПЛЦ разделник
2: 1*16 ПЛЦ разделник
3: Нема разделник
4: други, пак,
 

 

модел:ТБ-ОДБ48

 

ТБ-ОДБ48- S- А- B- C- D- Е

S - материјал

1: ABS компјутер

2: SMC


 

 

А - Конфигурација 1: адаптер 2: Целосно наполнет 3: Празен 4: други, пак,  
B - адаптер 1: SC / UPC 2: SC / APC 3: LC / UPC 4: LC / APC  5: други, пак,
C - Тип на пигтили
1: 0.9mm 2: 2.0mm 3: 3.0 mm 4: други, пак,

D - Влакна 1: G.652D 2: Г.657А 3: други, пак,    
Е - Сплитер 1: 1*8 ПЛЦ разделник 2: 1*16 ПЛЦ разделник 3: Нема разделник 4: други, пак,  
Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &
Сертификат

тотоп