Вести


Насловна » Вести

Јан15
Одмор на ТриБрер | 18-31, ЈАН., 2020

јули30
ТриБреер во ЕКОК 2019 | Сала 4 #486

јули30
TriBrer во # 1B93 | ЦИОЕ 2019 | SHENZHEN, КИНА

ЦИОЕ (Интернационална експоелектронска изложба во Кина) е водечка светска изложба во оптоелектронска и фотонска индустрија.

јуни10
ТриБреер во Комуниканска Азија 2019 | #БУ3-02

ТриБрер доаѓа во Комуникација Азија 2019 во Сингапур, добредојде во нашата штанд: БУ3-02

Јан10
Известување за празник Трибрај

Willе ја затвориме нашата канцеларија за новогодишен празник во Кинез од 1 до 12 февруари.

Јан04
Конвергенција Индија 2019

Tribrer ќе присуствува на Convergence India 2019, добредојде во нашата штанд: Сала10-Б33

јули06
Посета на клиенти

Клиентот на Еквадор дојде да направи краток спој, со цел да го подобриме нашиот опсег на соработка, научете како да го поправите производот без да се вратите назад во фабриката.

јули06
ЦЕБИТ 2018

јули06
Комуниканска Азија 2018

Само што ја завршуваме изложбата Комуникација Азија 2018 на крајот на Јуни.

јуни20
Посета на клиенти

Клиент од Шри Ланка дојде да ја посети нашата фабрика, и да разговараме понатаму за нашата идна соработка.

Насловна Претходно 1 2 Следнаминатата - Total 13 1 евиденција ТВкупновната страница / Total 2 10 по страница
тотоп