компанија вовед

кои сме ние?

Communicationеџијанг Tribrer комуникациска технологија ограничена е специјализиран снабдувач на растителни влакна
опрема за оптичко испитување оттогаш 2004. Со седиште во Haining и снабдување на производи низ целиот
светот.ТриБрер главно се фокусира на истражување и развој, производство, продажба на решенија со оптички влакна, како и
услуга за понуда за продажба. Производите главно вклучуваат спојник за фузија, ОТДР, мерач на оптичка моќност, извор на ласер,
визуелен локатор на дефект, идентификатор на влакна, Пон мерач на моќност, сет за оптички разговори, тестер за оптички загуби, фибер за влакна и така натаму. Сега влегуваат нашите производи
во многу различни земји со поддршка на нашите локални партнери и добиваат добра репутација заради нашиот квалитет, услуга и цена.

КАТЕГОРИЈА ЗА ПРОИЗВОДИ

Производите главно имаат спојник за фузија, ОТДР, Мерач на оптичка моќност, Извор на ласер, Идентификатор на влакна, Visual Fault Locator ... итн. мерна опрема за тестирање, Алатки за оптички влакна и ОДН опрема
Гледај Повеќе

вести и видео

тотоп