Вести


Насловна » Вести

Вести

време: 2018-08-14

Додај:Роми, Италија        Застанете:#НЕ. 534       датум:24ти-26-ти, Септември.

Изложбата ЕКОК е најголемата изложба за оптички комуникации во Европа, се одржува секој септември во различен европски град, настанот е клучно место за состаноци за носителите на одлуки од целата индустрија за технологија за комуникација со оптички влакна.

тотоп