Вести


Насловна » Вести

Вести

време: 2018-07-06

Додај:Марија Беј Сандс, Сингапур       Застанете:#БП5-12       датум:26ти-28-ми, јуни

Само што ја завршуваме изложбата Комуникација Азија 2018 на крајот на Јуни. Таму се сретнавме со нашите клиенти, во потрага по нови потенцијални партнери, исто така, собирање на најнови вести во индустријата за опрема за тестирање на оптички влакна.

 

тотоп