Вести


Насловна » Вести

Вести

време: 2018-08-14

Додај:Шенжен, Кина  Застанете:#1Б93  датум:5ти-8-ми, Септември.

Интернационална експоелектронска изложба во Кина (ЦИОЕ) е најголемата светска изложба во оптоелектронската индустрија. Настанот е годишен собир за глобалните оптоелектронски професионалци да се поврзат со деловни партнери и да ги откријат идните трендови.

тотоп