Адаптери на влакна

Насловна » производи » Алатки за влакна » Адаптери на влакна

  • img / bare_fiber_adapter-26.jpg
  • /upfile / 2018/07/31 / 20180731155010_936.jpg
  • /upfile / 2018/07/31 / 20180731155020_922.jpg
  • /upfile / 2018/07/31 / 20180731155031_567.jpg

Адаптер за разголени влакна

Контактирајте не
  • спецификација
  • Анкетната
  • Преземања

Адаптер за разголено влакно е механички уред дизајниран да ги усогласи конекторите со оптички влакна. Тој содржи ракав за интерконекција,дека ги држи двете ферули заедно.

Различен тип на садови

Висока стабилност

Лесен за ракување

Повторена употреба

WANs,Мрежи,КАТВ

Опрема за тестирање

Комуникациски систем

Телекомуникациски мрежи

Привремено поврзете голи влакна

Контактирајте не
Прирачник за листи со податоци &

Адаптер за остро влакна TK-35 TK-36.pdf

Сертификат