Serat sing luwih resik

Home » Products » Alat Serat » Serat sing luwih resik

  • img / tk_42_clean_stick_25mm.jpg

TK-42 Stick resik 2.5mm

Hubungi kita
  • Keterangan
  • Nakoni, nyelidiki
  • Downloads

2.5mm jinis kanggo FC,SC,ST,konektor

25PCS / pack

Digawe saka resin anti statis

Ngresiki serat mikro kanthi strandes lan bebas lebu

Panel jaringan lan panel

Aplikasi FTTX njaba

Fasilitas produksi kabel

Laboratorium sing tes

Server, ngalih, router lan OADMS kanthi antarmuka SC lan LC

Contact Us
Datasheet & Manual

TK-42 Stick resik.pdf

 

certificate