Attenuator variabel optik

Home » Products » Tes lan Pangukuran » Attenuator variabel optik

  • img / optical_variable_attenuator_digital_eva50-24.jpg
  • /upfile / 2018/07/23 / 20180723163921_391.jpg
  • /upfile / 2018/07/23 / 20180723163935_725.jpg
  • /upfile / 2018/07/23 / 20180723163948_530.jpg

Attenuator variabel optik (Digital) EVA50

Rancang rancang lan kompak, EVA50 dirancang kanggo mbantu

Hubungi kita
  • Keterangan
  • Pesenan Info
  • Nakoni, nyelidiki
  • Downloads

Paling akeh kompak lan portable attenuator portable ing pasar

Telung gelombang: 1310nm / 1490nm / 1550nm

Macem-macem attenuator kisaran, 40db, 60dB utawa 80dB

Bisa ngirit Nilai saiki minangka referensi

Bisa ngirit 10 Nilai atenuasi trek

Ngelingake nilai sawise instrumen mati

Mode energi

Garansi siji taun lan interval kalibrasi sing telung taun

model

EVA50-40

EVA50-60

EVA50-80

Range Attenuating

40 db (SM)

60 db (SM)

80 db (SM)

Dhasar gelombang dawa

1310nm / 1490nm / 1550nm

Mode Serat

SM

Mode Attenuating

Digital

Daya Ngrampungake Tampilan

0.1db

tampilan

LCD, 128*64

Daya Input Max

+ 21 dBm

Wangsul Rugi * 

> 40 db

Penyambungan Rugi *

< 2.5 db

Konektor

FC / PC (utawa ngatur)

Sing ora ngati-ati

± 0.5 db

Repeatability *

± 0.2 db

RS-232

pilihan

Off Power Auto Ora operasi ing 10 menit (bisa dibatalake), Energi baterei sithik
Pangisi daya Baterai
Ya
Operate Wektu Ndhuwur 20 jam
Power Supply 3 * Baterai AA utawa adaptor AC / DC

* tabuh 20±3℃, CW, karo konektor FC / PC,1550nm

Size(H * W * D)       

190mm * 90mm * 40mm

bobot 

Udakara 450g

Suhu Panyimpen 

-20 -- +60°C, < 90%RH

suhu Operating 

-10 -- +50°C, < 90%RH

EVA50-XX

model

EVA50-40 = 40dB

EVA50-60 = 60dB

EVA50-80 = 80dB

Standard
  • Tas nggawa tas  


  • Sertifikat kalibrasi


  • manual

  • Kothak kemasan

pilihan
  • Adaptor AC / DC

  •  

Contact Us
total